کارآمد سپندار پارس

حمل دریایی به هند | شرایط، مدارک و هزینه ها

حمل دریایی به هند
حمل دریایی به هند با کارآمد سپندار پارس بهترین تعرفه بهترین کانتینرها ارسال سریع
برای مشاوره رایگان از طریق دکمه های زیر با ما تماس بگیرید

اگر به عنوان تاجر یا بازرگان قصد حمل دریایی به هند را دارید و می خواهید درباره مراحل و نحوه انجام آن اطلاعات کاملی کسب کنید این مطلب مخصوص شماست.

هند یکی از کشورهای مهم و تاثیرگذار در تجارت بین المللی است و ایران با داشتن روابط تجاری گسترده با این کشور، واردات و صادرات کالاهای مختلف را از طریق حمل و نقل دریایی به آن انجام می دهد.

به طور کلی حمل بار از ایران به هند از طریق دو روش هوایی و دریایی صورت می گیرد که برای صادرات کالاها و بارهای سنگین و بزرگ به این کشور روش حمل دریایی مناسب ترین گزینه است.

در ادامه مطلب روش ها و شرایط حمل دریایی به بنادر تجاری هند و موارد مرتبط با آن را بررسی می کنیم تا تمامی سوالات و ابهامات شما در مورد حمل دریایی به هند برطرف شود.

همچنین در صورتی که نیاز به مشاوره رایگان در زمینه حمل و نقل دریایی به هند و آگاهی از تعرفه آن را دارید می توانید فرم زیر را کامل و ارسال کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

برای دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را کامل کنید
اهمیت حمل دریایی به هند

حمل دریایی به هند با وجود موقعیت استراتژیک این کشور برای تاجران کشورهای مختلف از جمله ایران از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. بنادر هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی هندوستان و اقتصاد این کشور دارند و به عنوان نقطه ورود و خروج کالا از بازار های جهانی به این کشور عمل می کنند.

از همین رو حمل دریایی به بنادر تجاری هند با حجم قابل توجهی انجام می شود و همین مورد باعث تسهیل امور واردات و صادرات شده و گسترش تجارت بین المللی را به همراه داشته است.

با توجه به روابط تجاری خوب ایران با هند، حمل دریایی به این کشور یکی از روش های رایج برای ارسال کالاهای صادراتی محسوب می شود. حال برای اینکه ببینیم چه بندری از هند برای جابجایی کالاهای صادراتی مناسب تر است ابتدا باید با بنادر مهم آن آشنا شویم.

بنادر مهم برای حمل دریایی به هند

کشور هند دارای بنادر تجاری متعددی است و هر از این بندرها طبق ظرفیت مشخصی می توانند انواع کشتی های باری را به منظور عملیات تخلیه و بارگیری پذیرش کنند.

به طور کلی برای صادرات کالا به هند از راه دریا، محموله ها در بندرعباس بارگیری می شوند و با توجه به شرایط مبدا و محل تخلیه به یکی از بنادر هند ارسال می گردند.

به طور کلی بنادر مهم و تجاری هندوستان شامل موارد زیر است:

بندر ناواشیوا برای حمل دریایی به هند

بندر ناواشیوا: بندر ناواشیوا (جواهر لعل نهرو) با ظرفیت سالانه ۷.۴ میلیون TEU بزرگترین بندر کانتینری هند به حساب می آید.

این بندر از زیرساخت‌ های مدرن و ظرفیت بالا برای بارگیری و تخلیه انواع کشتی ها برخوردار بوده و به عنوان یک مرکز مهم برای واردات و صادرات انواع کالا نظیر نفت، فولاد و مواد شیمیایی شناخته می شود.

بندر مومبای

بندر بمبئی: بندر بمبئی به عنوان یکی از قدیمی ترین بنادر هند در ساحل شمالی خلیج بنگال واقع شده و محل تخلیه محموله های جنوب آسیا می باشد.

این بندر به عنوان دروازه اصلی تجارت دریایی هند شناخته شده و نقش مهم و پررنگی در واردات و صادرات کالاهای مختلف از جمله نفت خام، مواد شیمیایی، و کالاهای عمومی دارد.

بندر چنای برای حمل دریایی به هند

بندر چنای: بندر چنای یکی دیگر از مهم‌ ترین بنادر تجاری هند می باشد. این بندر نقش مهم و حیاتی در توسعه تجارت دریایی جنوب هند دارد و به سبب نزدیک بودن به مراکز صنعتی بهترین گزینه برای واردات و صادرات کالاهایی نظیر مواد اولیه، خودرو و محصولات پتروشیمی محسوب می شود

بندر ویساخاپاتنام

بندر ویساخاپاتنام: بندر ویساخاپاتنام در ایالت آندرا پرادش هند واقع شده و یکی دیگر از مهم‌ ترین بنادر هند به حساب می آید. این بندر به دلیل موقعیت استراتژیک در خلیج بنگال نقشی مهم و تاثیرگذار در گسترش تجارت بین‌ المللی و توسعه اقتصادی هند دارد.

بندر ویساخاپاتنام بیشتر برای واردات زغال‌ سنگ و نفت خام و صادرات مواد معدنی و سنگ آهن به سایر کشورها کاربرد دارد.

بندر کاندلا برای حمل دریایی به هند

بندر کاندلا: بندر کاندلا یکی از دیگر بنادر مهم و پرتردد هند است که در سال ۱۹۵۰ تاسیس شد و به سبب موقعیت استراتژیک خود یکی از مراکز اصلی صادرات و واردات هند به شمار می رود.

در این بندر اغلب کالاهای فله ای مانند نفت خام، کودهای شیمیایی و محصولات کشاورزی تخلیه و بارگیری می شوند.

بندر موندرا برای حمل دریایی به هند

بندر موندرا: بندر موندرا یکی از بزرگ ترین بنادر خصوصی جهان است که در ایالت گجرات هند واقع شده و معمولا واردات مواد خام، ماشین آلات و کالاهای مصرفی دیگر در این بندر صورت می گیرد.

این بندر از فناوری‌ های پیشرفته در بارگیری و تخلیه کالاها برخوردار بوده و به زیرساخت‌ های ریلی و جاده‌ ای مناسبی متصل می باشد.

بندر کوچی

بندر کوچی: بندر کوچی در ایالت کرالا و ساحل جنوب غربی کشور شده واقع شده و عمدتا برای حمل‌ و نقل کالاهای کشاورزی، ادویه‌ ها و فرآورده‌های پتروشیمی به کار گرفته می شود.

این بندر از پایانه‌ های کانتینری مدرن و امکانات پیشرفته برای تخلیه و بارگیری انواع محموله ها برخوردار بوده و به شبکه‌ های حمل‌ و نقل زمینی هند متصل می باشد.

بندر انور

بندر انور: بندر انور که در حال حاضر با نام کماراجار  شناخته می‌ شود از دیگر بنادر پیشرفته هند در ایالت تامیل نادو به شمار می رود.

این بندر در نزدیکی شهر چنای واقع شده و عمده کالاهای وارداتی و صادراتی برای تخلیه و بارگیری در آن، کالاهای صنعتی و محموله هایی نظیر سنگ آهن و زغال‌ سنگ می باشد.

بندر هالدیا

بندر هالدیا: بندر هالدیا در ساحل شرقی هند واقع شده و می توان آن را در لیست بنادر تجاری هند قرار داد.

این بندر با بهره مندی از زیرساخت‌ مدرن و تجهیزات پیشرفته از ظرفیت بالایی برای بارگیری و تخلیه انواع کشتی‌ های باری برخوردار بوده و برای حمل‌ و نقل کالاهایی مانند نفت، زغال‌ سنگ و مواد پتروشیمی مناسب می باشد.

بندر پارادایپ

بندر پارادایپ: بندر پاردایپ در ایالت اودیسا در ساحل شرقی هند قرار دارد و یکی از بنادر مهم این منطقه محسوب می شود.

در بندر پاردایپ انواع محموله‌ های فله‌ ای خشک و مایع  و محصولات فولادی تخلیه و بارگیری می شوند و از همین رو می توان آن را یکی از بنادر استراتژیک هند دانست.

در انتها نیز یک جدول کامل از بنادر تجاری هند گردآوری کرده ایم که می توانید در ادامه اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کنید.

نام بندر

موقعیت جغرافیایی

نوع کاربرد

ناواشیوا

غرب هند، ماهاراشترا

واردات و صادرات کالاهای عمومی و صنعتی

بمبئی

غرب هند، ماهاراشترا

تجارت بین‌ المللی و کالاهای عمومی

چنای

جنوب شرقی هند، تامیل نادو

حمل و نقل کالاهای صنعتی و مصرفی

کاندلا

غرب هند، گجرات

صادرات نفت و کالاهای صنعتی

ویساخاپاتنام

شرق هند، آندرا پرادش

حمل و نقل مواد معدنی و کالاهای صنعتی

موندرا

غرب هند، گجرات

حمل و نقل کانتینری و کالاهای متنوع

کوچی

جنوب غربی هند، کرالا

صادرات ادویه، چای و قهوه

انور

جنوب هند، کرالا

 حمل و نقل کالاهای مصرفی و صنعتی

هالدیا

شرق هند، بنگال غربی

حمل و نقل مواد شیمیایی و فرآورده‌ های نفتی

انواع روش های حمل دریایی به هند

انواع روش های حمل دریایی به هند

برای حمل دریایی به هند به طور کلی از سه روش مختلف استفاده می شود. این روش ها عبارتند از:

حمل خرده بار دریایی به هند

برای حمل دریایی کالاهای کوچک و کم حجم به هند استفاده از روش حمل LCL بهترین و مقرون به صرفه ترین انتخاب می باشد. در این روش کالاهای شما با بارهای دیگر در یک کانتینر مشترک قرار گرفته و به مقصد مورد نظر حمل می شود.

روش حمل LCL بیشتر به منظور ارسال نمونه بار، واردات و صادرات با حجم کم و بییزنس های نوپا کاربرد دارد.

حمل فول بار دریایی به هند

اگر حجم محموله های شما زیاد است و یک کانتینر کامل را پر می‌ کند روش حمل فول بار یا FCL بهترین گزینه برای شماست.

در حمل FCL کل کانتینر توسط شما اجاره می شود و تمامی فضای آن به بار شما اختصاص می‌ یابد. استفاده از این روش منجر به افزایش امنیت بار و کنترل بهتر بر محموله های درون کانتینر می گردد.

لازم به ذکر است که بسیاری از کالاهای وراداتی و صادراتی از طریق حمل FCL به بنادر مقصد ارسال می شوند.

حمل فله ای بار به هند

روش حمل فله ای به هند برای ارسال موادی مثل سیمان، گندم، گچ یا مواد معدنی مناسب ترین روش می باشد. در حمل فله ای کالاها بدون بسته‌ بندی در کارتن، بسته یا کیسه بوسیله کشتی‌ های مخصوص بار فله بارگیری و ارسال می گردند.

مدارک لازم برای حمل دریایی به هند

مدارک مورد نیاز برای حمل دریایی به هند

برای ارسال بار به هند از طریق کشتی نیاز است که قبل از بارگیری یکسری اسناد و مدارک را تهیه کنید. این مدارک مهم و ضروری شامل موارد زیر هستند:

لازم به ذکر است که این موارد به طور کلی ذکر شده اند و برای کسب آگاهی از مدارک کامل توصیه می شود از مشاوران کارآمد سپندار پارس مشاوره بگیرید.

مراحل حمل دریایی به هند

مراحل حمل دریایی به هند

صادرات و واردات کالا به هند از راه آبی در مقایسه با روش های دیگر حمل و نقل بین الملل کم هزینه تر است. با این وجود یکسری قوانین و ضوابط هم برای انتقال بار دریایی وجود دارد.

مراحل حمل دریایی به هند به صورت کلی شامل موارد زیر می شوند:

  1. انتخاب شرکت حمل و نقل
  2. تهیه مدارک لازم
  3. بسته بندی کالا
  4. انتقال کالا به بندر مبدأ در ایران
  5. صدور بارنامه
  6. ترخیص کالا در بندر مبدأ
  7. حمل بار با کشتی به بندر مقصد در هند
  8. ورود بار به بندر مقصد
  9. ترخیص کالا در گمرک بندر مقصد
  10. حمل و تحویل کالا به مقصد نهایی

لازم به ذکر است که این موارد مراحل کلی حمل دریایی به هند هستند و برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از طریق شماره های ۲۲۹۱۳۵۲۸-۰۲۱ و ۰۹۳۰۲۶۲۵۷۷۶ از کارشناسان ما مشاوره رایگان دریافت کنید.

هزینه حمل دریایی به هند

هزینه حمل دریایی به هند

هزینه حمل دریایی از ایران به هند و بالعکس به شرایط و عوامل مختلفی بستگی دارد. در ادامه این موارد را یک به یک بررسی می نماییم.

نوع کالا و وزن آن: برای بارگیری و تخلیه کانتینر ها، محموله های خشک، محموله های مایع و… کشتی ها و تجهیزات خاصی مورد نباز است که انتخاب هر کدام روی هزینه نهایی تاثیرگذار می باشد. از طرفی هر چه حجم محموله بیش تر و وزن آن سنگین تر باشد، هزینه حمل دریایی نیز افزایش پیدا می‌ کند.

مسیر و شرایط حمل و نقل: مسیر و شرایط حمل و نقل کالا نیز روی هزینه های حمل دریایی اثرگذار هستند. برای مثال بعضی مسیر ها ارزان تر بوده و شرایط حاکمیتی و دولتی مثل مالیات، تعرفه های گمرکی، نوع کشتی و… هزینه های حمل و نقل از راه دریا را تحت تاثیر قرار می دهند.

شرکت حمل و نقل: شرکت های مختلف بر اساس خدمات ارائه شده، قیمت های متفاوتی برای حمل دریایی به هند در نظر گرفته اند. در شرکت کارآمد سپندار پارس هزینه ها براساس شرایط و نوع بار به کاربران اعلام شده و استعلام نرخ حمل دریایی با ارائه مشاوره رایگان به متقاضیان صورت می گیرد.

توافقنامه حمل و نقل: نوع توافقنامه یکی از عوامل موثر بر هزینه حمل دریایی به هند است.

مسافت مبدا و مقصد: یکی دیگر از عوامل موثر بر هزینه حمل دریایی از هند به ایران مسافت میان بندر مبدا و بندر مقصد می باشد.

ابعاد و نوع کانتینر: نوع کانتینر، وزن، ابعاد و مشخصات فیزیکی دیگر تاثیر زیادی روی هزینه حمل دریایی به هند دارند.

روش ارسال: در روش LCL برخلاف روش FCL نیازی نیست هزینه کل کانتینر را پرداخت کنید و تنها هزینه بخشی از آن را می دهید.

بیمه حمل دریایی: برای جلوگیری از خسارت های احتمالی تمام بارهای دریایی بیمه شده و شامل هزینه می گردند.

کالاهای خطرناک: برای حمل دریایی گازها و مواد اسیدی به بنادر، هزینه بسته بندی و ارسال کالا افزایش خواهد داشت.

نوع قرارداد: در قرارداد FOB تمام هزینه ها بر عهده فروشنده بوده و در قرارداد EXW هزینه حمل و نقل، بیمه و… بر عهده خریدار است.

حمل دریایی به بندر ناواشیوا

یکی از بنادر مهم هند برای حمل و نقل از راه دریا به این کشور بندر ناواشیوا است که نقطه ورود و خروج کالا های صادراتی و وارداتی به حساب می آید.

امکانات مدرن برای بارگیری و تخلیه کالا، تسهیلات گمرکی، اتصال به شبکه جاده ای و راه آهن و… از مهم ترین مزایای این بندر هستند که باعث گسترش تجارت بین المللی و امور واردات و صادرات در هند شده اند.

حمل دریایی به بندر موندرا

یکی از مهم ترین بنادر تجاری برای حمل و نقل کانتینری از کشور هند به ایران و بالعکس، بندر موندرا است.

این بندر بسیار پرتراکم بوده و مجهز به تسهیلات حمل و نقل مدرن می باشد. در بندر موندرا بارگیری و تخلیه بارها با استفاده از دستگاه های مدرن و جدیدترین کشتی های باربری انجام می گیرد. همچنین بسیاری از کشتی های بزرگ برای تخلیه کانتینر ها، محصولات صنعتی، مواد خوراکی و… به این بندر وارد می شوند.

نزدیک ترین بندر هند به ایران

بندر بمبئی هند

نزدیک ترین بندر هند به ایران بندر موندرا است که حدودا ۵۴۵ مایل دریایی (۱۰۰۹ کیلومتر) از بندر عباس​ فاصله دارد. دومین بندر نیز بندر کاندلا است که فاصله آن با ایران حدود ۵۸۲ مایل دریایی (۱۰۷۸ کیلومتر)​ می باشد. بندر بمئی نیز با فاصله حدودی ۸۰۶ مایل دریایی (۱۴۹۲ کیلومتر) سومین بندر نزدیک هند به ایران محسوب می شود.

حمل دریایی به هند با کارآمد سپندار پارس

حمل دریایی به هند کارآمد سپندار پارس

کشتیرانی کارآمد سپندار پارس برای امور واردات و صادرات کالا از هند به ایران و بالعکس از راه دریایی، از بندر مبدأ تا بندر مقصد همراه شما خواهد بود.

این مجموعه با برخورداری از نیروهای مختصص و مجرب همواره در تلاش است تا بهترین کیفیت خدماتی را در زمینه حمل دریایی و کانتینری در اختیار متقاضیان گرامی قرار دهید.

برای ارتباط با کارشناسان KSP و مشاوره رایگان حمل دریایی شماره های ۲۲۹۱۳۵۲۶-۰۲۱ الی ۲۹ و  ۰۹۳۰۲۶۲۵۷۷۶ در دسترس کاربران قرار دارد.

علاوه بر این شما در خارج از ساعات اداری می توانید از طریق چت واتساپ سایت مشاوره رایگان دریافت نموده و ابهامات خود را در مورد حمل دریایی به هند برطرف نمایید.

سوالات متداول درباره حمل دریایی به هند

برای حمل دریایی بار به هند مدارک مختلفی مورد نیاز می باشد که از جمله آنها می توان به بیمه نامه، قبض انبار، گواهی مبدا، بارنامه دریایی، مجوز صادرات، پکینگ لیست، فاکتورهای پروفرما، کارت بازرگانی، مدارک هویتی و کارت های شناسایی، گواهی بهداشت و گواهی استاندارد اشاره کرد.

ارسال بار با کشتی به هند به عوامل مختلفی از جمله نوع و ابعاد بار، وزن و تعداد بار، بندر مبدأ و مقصد و… بستگی دارد.

برای اطلاع از هزینه های حمل بار دریایی به هند می توانید از طریق شماره ۲۲۹۱۳۵۲۶-۰۲۱ با ما در ارتباط باشید.

مدت زمان حمل دریایی به هند معمولا بین ۱۵ تا ۲۵ روز متغیر است و این زمان به میزان مسافت بندر مقصد و سایر شرایط از جمله وضعیت آب و هوا و نوع بار ارسالی بستگی دارد.

از جمله مهم ترین بنادر هند برای حمل دریایی از ایران می توان به بندر ناواشیوا، بندر موندرا، بندر کاندلا، بندر بمبئی و بندر چنای اشاره کرد.

بله، با استفاده از کانتینرهای یخچالی می‌ توان کالاهای فاسد شدنی و حساس به دما را به هند ارسال کرد.

بله، با استفاده از کانتینرهای یخچالی می‌ توان کالاهای فاسد شدنی و حساس به دما را به هند ارسال کرد.

۵/۵ - (۵ امتیاز)

2 در مورد “حمل دریایی به هند | شرایط، مدارک و هزینه ها”

  1. سلام وقتتون بخیر. برای حمل دریایی به هند برای بارهای تجاری بهترین و به صرفه ترین بندر در حال حاضر کدوم بندره؟

    1. باسلام،
      وقتتون بخیر و نیکی،

      احتراما خدمتتون برسانم که مقرون به صرفه ترین بنادر غربی هند برای تجار ایرانی بندر موندرا و نهاواشوا هست.
      مجموعه KSP تمامی بنادر غربی، جنوبی، شرقی هند را سرویس دارد.

      برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ذیل در واتساپ در ارتباط باشید:
      0098-۹۳۰۲۶۲۵۷۷۶

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *