کارآمد سپندار پارس

حمل بار به آفریقا

حمل بار به آفریقا

آفریقا به عنوان دومین قاره بزرگ دنیا، مقصد مهمی برای واردات و صادرات و تجارت بین المللی محسوب می شود.

برای حمل بار به آفریقا به طور معمول از دو روش ارسال هوایی و حمل و نقل دریایی استفاده می شود و ارسال کالاها به این کشور از طریق این دو روش صورت می گیرد.

در ادامه به طور کامل در مورد نحوه ارسال بار به آفریقا و طریقه انتقال محموله ها به این کشور صحبت می کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان در زمینه شرایط حمل دریایی به آفریقا و استعلام هزینه های آن لطفا فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

انواع روش های حمل بار به آفریقا

روش های حمل بار به آفریقا

برای ارسال بار به آفریقا دو روش ارسال بار هوایی و حمل دریایی در دسترس می باشد. هر یک از این روش ‌ها مزایا و معایبی را به همراه دارند که انتخاب هر یک از آنها به عواملی همچون حجم بار، مدت زمان جابجایی بار، هزینه‌ ها بستگی دارد.

در ادامه به بررسی بیشتر این دو روش ارسال بار به آفریقا می پردازیم.

حمل دریایی بار به آفریقا

حمل دریایی به آفریقا

یکی از روش‌ های پرکاربرد و اقتصادی ارسال بار، استفاده از حمل و نقل دریایی به آفریقا است. در این روش به جای ارسال کالاها به فرودگاه می‌ توان آنها را از طریق یک کشتیرانی معتبر به یکی از بنادر ایران فرستاد و پس از انجام تشریفات گمرکی بار را به بندر مقصد انتقال داد.

حمل بار دریایی به آفریقا در مقایسه با حمل هوایی، دارای هزینه ‌های کمتری است. با این وجود، سرعت ارسال بار در حمل دریایی نسبت به ارسال هوایی کمی طولانی تر است.

در مقابل، اگر قصد ارسال محموله‌ های سنگین و حجیم را دارید، استفاده از حمل و نقل دریایی مناسب ترین گزینه برای شماست؛ زیرا هزینه‌ های آن به مراتب مقرون به صرفه‌ تر خواهد بود.

ارسال هوایی بار به آفریقا

ارسال هوایی بار به آفریقا

حمل بار به آفریقا به روش هوایی انتخابی سریعتر ولی نسبتا گرانتر است. برای این منظور باید ابتدا کالا را به فرودگاه امام خمینی در تهران ارسال کنید و پس از طی مراحل اداری، آن را به مقصد آفریقا بفرستید.

در صورتی که این امر در حمل دریایی به آفریقا با ارسال کالا به یکی از بنادر ایران قابل انجام می باشد. بنابراین شما باید بسته به نیازتان و نوع و حجم بار روش حمل و نقل مناسب را انتخاب نمایید.

برای انتخاب بهترین نوع روش حمل و نقل کالاهایتان پیشنهاد می کنیم که از کارشناسان مجرب شرکت کارآمد سپندار پارس مشاوره دریافت کنید.

مهم ترین بنادر تجاری آفریقا برای حمل دریایی

قاره آفریقا دارای بنادر متعددی است و این بنادر نقش مهمی را در توسعه واردات و صادرات و تجارت بین المللی ایفا می کنند. در ادامه این بنادر را به صورت کلی معرفی می نماییم.

بندر داکار

بندر داکار: این بندر به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در ساحل غربی آفریقا و ارتباط با کشورهای آمریکای شمالی، جنوبی، غرب آفریقا و اروپا از اهمیت بالایی برخوردار است.

پورت سعید

بندر پورت سعید: این بندر در ساحل مدیترانه‌ ای و شمال شرقی مصر، در انتهای شمالی کانال سوئز قرار دارد و به قاهره، اسکندریه و دمیاط از طریق خط آهن متصل است. این بندر دومین بندر بزرگ مصر پس از اسکندریه به حساب می آید.

بندر مومباسا

بندر مومباسا: بندر مومباسا از بنادر قدیمی شرق جزیره مومباسا، بندر تودور در قسمت شمالی جزیره، پورت رایتز و کلیندینی تشکیل شده است. مومباسا به عنوان مهم ترین بندر برای حمل بار به آفریقا شناخته می شود

بندر جیبوتی

بندر جیبوتی: این بندر سه اسکله در جنوب شرقی، شمال شرقی و شمال غربی دارد که همگی آنها به شبکه ریلی متصل هستند. این بندر  را می توان ایستگاه هوایی اصلی برای کشورهای محصور شده در خشکی های اروپا و آفریقا دانست.

بندر آبیجان

بندر آبیجان: این بندر اسکله ‌ای، طولی حدود ۱۰۰۰ متر دارد که می ‌توان بار های زیادی را در آن جابجا کرد.

بندر دوربان

بندر دوربان: این بندر از آب‌ و هوای استوایی برخوردار بوده و محل جذب گردشگران به حساب می آید. مدیریت بهتر ترافیک کالا در این بندر موجب کاهش زمان حمل و نقل از ایران به این بندر شده است.

هزینه حمل بار به آفریقا

هزینه ارسال بار به آفریقا بسته به نوع و شرایط بار متغیر می باشد. مهم ترین موارد تاثیرگذار در هرینه حمل بار به این قاره شامل موارد زیر می شود:

  • نوع کالای ارسالی
  • روش حمل و نقل (هوایی یا دریایی)
  • ارزش کالا
  • نرخ ارز
  • سایر عوامل دیگر

شما کاربران گرامی برای استعلام هزینه حمل دریایی بار به آفریقا می توانید از طریق شماره ۲۲۹۱۳۵۲۶-۰۲۱ و یا واتساپ سایت با کارشناسان شرکت KSP در ارتباط باشید.

مدت زمان حمل بار به آفریقا

مدت زمان حمل بار به آفریقا

مدت زمان حمل و نقل کالا به آفریقا بسته به روش حمل و نقل متفاوت است.

در حمل و نقل دریایی، معمولا مدت زمان حمل کالا تا دریافت آن بین ۱۵ تا ۳۵ روز می باشد. این زمان ممکن است به عواملی مانند مبدا و مقصد کالا، نوع بار، شرکت کشتیرانی و شرایط آب و هوایی بستگی داشته باشد.

در ارسال هوایی نیز زمان حمل و نقل معمولا بین ۱۰ تا ۲۰ روز کاری به طول می انجامد. این زمان نیز براساس نوع بار، شرکت هواپیمایی و شرایط آب و هوایی متغیر است.

به طور کلی عوامل موثر بر زمان حمل و نقل به آفریقا شامل مسافت، مشخصات بار، نوع حمل و نقل، شرایط جوی، شرکت ارائه ‌دهنده خدمات هستند.

حمل بار به آفریقا با کارآمد سپندار پارس

حمل بار از ایران به آفریقا و بالعکس چالش ها و محدودیت هایی را به همراه دارد و برای حمل دریایی نیز پیروی از یکسری شرایط و و قوانین از پیش تعریف شده الزامی می باشد.

از همین رو انتخاب یک شرکت کشتیرانی معتبر که در بتواند چالش های پیش روی را در سریع ترین زمان ممکن و با مناسب ترین هزینه رفع کند بسیار حائز اهمیت می باشد.

شرکت کارآمد سپندار پارس (KSP) با بهره‌ گیری از تجربه بالای خود در زمینه حمل و نقل دریایی بین ‌المللی، تمامی مراحل مربوط به خدمات حمل بار به آفریقا را در زمانی کوتاه و سریع اجرا و مدیریت می کند.

 از جمله مزایای همکاری با این شرکت در حمل بار به آفریقا می توان به کاهش هزینه‌ ها، کاهش ریسک‌ های احتمالی در جابجایی کالا، تضمین تحویل به موقع و بدون آسیب بار و بهره ‌مندی از خدمات پشتیبانی حرفه ‌ای اشاره کرد.

مجموعه کارآمد سپندار پارس با برخورداری از زیرساخت‌ های مدرن و بهره مندی از بهترین نوع کانتینرها، تمامی نیازهای شما را در زمینه حمل دریایی به آفریقا برآورده می سازد.

سوالات متداول درباره حمل بار به آفریقا

رایج ترین روش های حمل بار به آفریقا، ارسال هوایی و حمل دریایی هستند.

هزینه ارسال بار به آفریقا به چند فاکتور مهم از جمله نوع بار، وزن بار، روش حمل و نقل، تعداد بار و مسافت بندر مبدأ و مقصد بستگی دارد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *