کارآمد سپندار پارس

حمل دریایی به عمان | راهنمای حمل دریایی بار به عمان

حمل دریایی به عمان

حمل دریایی به عمان به عنوان یکی از مهم ترین کشورهای حوزه خلیج فارس همواره مورد توجه تاجران و بازرگانان ایرانی بوده و بسیاری از کالاها از ایران به بنادر مهم آن صادر می شوند.

علاوه بر این بسیاری از افرادی که به این کشور مهاجرت کرده اند نیز برای انتقال اثاث منزل و کالاهای خود این روش حمل و نقل را انتخاب می کنند.

بی شک مهم ترین دغدغه های این افراد برای ارسال بار به عمان پرداخت تعرفه مناسب و ارسال سریع و امن بارهاست.

کشتیرانی کارآمد سپندار پارس با سال ها تجربه موفق در صنعت حمل و نقل دریایی با بهترین تعرفه و در کمال امنیت و در سریع ترین زمان، بارهای شما را به مقصد مورد نظر در عمان می رساند.

برای دریافت مشاوره رایگان می توانید از طریق فرم زیر اطلاعات خود را وارد کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

در ادامه قصد داریم مراحل و نحوه حمل دریایی بار به عمان و سایر موارد مرتبط با آن را مورد بررسی قرار دهیم تا به تمامی سوالات و ابهامات شما در این زمینه پاسخ داده شود.

بهترین بنادر برای حمل دریایی به عمان

کشور عمان به لحاظ موقعیت جغرافیایی استراتژیک و برخورداری از بنادر تجاری مختلف یکی از بهترین کشورها برای واردات و صادرات دریایی کالا از ایران به شمار می رود.

فاصله دریایی مناسب بنادر عمان با ایران سبب شده که بسیاری از تاجران ایرانی این بنادر را به عنوان نقطه اصلی تبادلات تجاری خود انتخاب کنند. به طور کلی مهمترین بنادر برای حمل دریایی به عمان عبارتند از:

  1. بندر صلاله
  2. بندر صحار
  3. بندر دقم
  4. بندر خصب
  5. بندر مسقط
بندر صلاله برای حمل دریایی به عمان

۱. بندر صلاله

بندر صلاله در جنوب عمان و مشرف به اقیانوس هند یکی از مهم‌ ترین بنادر ترانزیتی خاورمیانه به شمار می رود. این بندر از زیرساخت‌ های پیشرفته برای پهلوگیری کشتی‌ های بزرگ کانتینری و ترانزیت کالاهای حجیم برخوردار بوده و به دلیل موقعیت استراتژیک خود نقش مهمی در توسعه حمل و نقل کانتینری منطقه خاورمیانه دارد.

بندر صحار برای حمل دریایی به عمان

۲. بندر صحار

بندر صحار واقع در شمال عمان و در نزدیکی تنگه هرمز یکی از بنادر صنعتی و تجاری برجسته خاورمیانه محسوب می‌ شود. این بندر به‌ واسطه زیرساخت‌ های پیشرفته از جمله پایانه‌ های تخصصی برای مواد معدنی، کالاهای عمومی و کانتینری نقش مهمی در زنجیره تأمین منطقه‌ ای و جهانی ایفا می‌ کند.

بندر دقم برای حمل دریایی بار به عمان

۳. بندر دقم

بندر دقم (Duqm Port) در سواحل جنوب شرقی عمان یکی از بزرگترین بنادر این کشور است. این بندر با موقعیت استراتژیک و برخورداری از زیر ساخت های پیشرفته برای فرآیند تخلیه و بارگیری به مرکز مهمی برای تجارت بین‌ المللی و حمل‌ دریایی بار به عمان تبدیل شده است.

بندر خصب عمان

۴. بندر خصب

یکی دیگر از بنادر عمان بندر خصب نام دارد. این بندر نزدیک ترین بندر عمان به ایران بوده و به دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب برای تجارت محلی و تبادلات دریایی با بنادر جنوبی ایران حائز اهمیت می باشد.

بندر مسقط برای حمل دریایی

۵. بندر مسقط

بندر مسقط یکی از بنادر تاریخی و فرهنگی مهم منطقه خاورمیانه و عمان به شمار می رود. این بندر در گذشته مرکز اصلی تجارت دریایی عمان بوده و امروزه بیشتر بر گردشگری و فعالیت‌ های تجاری کوچک متمرکز می باشد.

روش ‌های حمل دریایی به عمان

روش ‌های حمل دریایی به عمان

به طور معمول حمل دریایی به عمان بسته به نوع بار به روش های حمل کانتینری و حمل فله ای انجام می شود.  در روش اول دو حالت فول کانتینر یا خرده بار وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک می پردازیم.

ارسال فول کانتینر به عمان (FCL)

در روش FCL حجم بارها طوری است که تمامی فضای کانتینر اشغال می شود. در این روش کل کانتینر به یک فرستنده اختصاص می یابد و به مقصد مورد منتقل می گردد.

ارسال خرده بار به عمان (LCL)

اگر حجم باری که به عمان ارسال می شود از ظرفیت یک کانتینر کمتر باشد، محموله به صورت خرده بار (LCL) ارسال می شود. در روش خرده بار بارهایی که مشابه یکدیگر هستند در یک کانتینر بارگیری و پلمپ شده و به مقصد عمان حمل می گردند.

ارسال بار فله به عمان

در برخی موارد بسته به نوع بار انتقال محموله ها به صورت فله ای انجام می شود. حمل و تخلیه بارهای فله نسبت به بارهای کانتینر راحت تر و اقتصادی تر است ولی با این حال معایب خاص خودش را نیز دارد.

مراحل حمل دریایی بار به عمان

حمل دریایی به عمان همانند حمل به سایر کشورها نیازمند آماده سازی و ارائه مدارک مورد نیاز است. به طور کلی مراحل حمل دریایی بار به عمان شامل موارد زیر می شود:

  1. انتخاب شرکت حمل و نقل دریایی
  2. بررسی نوع بار و روش حمل
  3. بسته بندی و برچسب گذاری
  4. تهیه مدارک و مجوزهای لازم
  5. انجام فرآیند گمرکی در ایران
  6. حمل دریایی به عمان
  7. انجام تشریفات گمرکی در عمان
  8. تحویل نهایی کالا به مشتری

۱. انتخاب شرکت حمل و نقل دریایی

در اولین گام برای حمل دریایی به عمان لازم است که شرکت حمل و نقل دریایی مورد نظر خود را انتخاب کنید.

کشتیرانی کارآمد سپندار پارس با مجوز رسمی از سازمان بنادر و دریانوردی و گمرک جمهوری اسلامی ایران آماده ارائه خدمات حمل دریایی بار به عمان به شما کاربران گرامی است.

۲. بررسی نوع بار و روش حمل

در ادامه ابتدا باید نوع کالای صادراتی از نظر نوع و ماهیت بار شناسایی شود و برای آن یک روش حمل مناسب انتخاب گردد.

بدین منظور بسته به نوع بار از روش حمل و نقل کانتینری یا روش حمل فله ای بار استفاده می شود.

۳. بسته بندی و برچسب گذاری

در مرحله بعدی محموله ها براساس نوع بار بسته بندی و برچسب گذاری می شوند.

کالاها باید به گونه‌ ای بسته‌ بندی شوند که در طول مسیر حمل دریایی به عمان به آنها آسیبی وارد نگردد. بدین منظور استفاده از بسته‌ بندی‌ های ضد آب و مقاوم در برابر رطوبت توصیه می شود.

۴. تهیه مدارک و مجوزهای لازم

برای حمل قانونی کالا به عمان باید اسناد و مجوزهایی را برای ارائه آماده کنید.

این اسناد عبارتند از کارت بازرگانی، گواهی مبدأ، فاکتور و پکینگ لیست و مجوزهای خاص برای برخی از کالاهای حساس.

۵. انجام تشریفات گمرکی در ایران

بعد از حمل بار به بندر مبدأ نوبت به انجام تشریفات گمرکی در ایران می رسد. در این مرحله مدارک مربوط به اظهار کالا در گمرک ایران ثبت و بررسی می‌ شود.

سپس هزینه‌ های گمرکی مربوط به صادرات پرداخت شده و پته گمرکی به منظور خروج کالا از گمرک صادر می گردد.

۶. حمل دریایی بار به عمان

پس از انجام تشریفات گمرکی فرآیند بارگیری محموله ها در کشتی انجام شده و حمل دریایی به عمان صورت می گیرد.

کشتی‌ های باری معمولا از بندرعباس به بندرهای مهم عمان یعنی بندر صحار یا بندر صلاله حرکت می‌ کنند و پس از گذشت ۲ تا ۴ روز به بندر مورد نظر می رسند.

۷. انجام تشریفات گمرکی در عمان

پس از رسیدن کالا به یکی از بنادر عمان مراحل تشرفات گمرکی آغاز می شود.

بدین صورت که اسناد کالا مانند فاکتور و گواهی مبدأ به گمرک عمان ارائه شده و هزینه‌ های واردات کالا در عمان پرداخت می گردد. همچنین کالاها از نظر ایمنی و مطابقت با قوانین مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

۸. تحویل نهایی بار به مقصد

پس از فرآیند ترخیص، کالاها از بندر مقصد به محل مورد نظر مشتری منتقل می‌ شوند. این انتقال توسط کامیون‌ ها یا وسایل نقلیه مناسب انجام گیرد.

در برخی شرایط نیز محموله ها به انبارها منتقل شده و از آنجا برای گیرنده مورد نظر فرستاده می شوند.

مسیر دریایی ایران به عمان

ایران و عمان مرز دریایی طولانی با یکدیگر دارند و طول آن حدودا ۴۵۰ کیلومتر می باشد. حمل دریایی بار معمولا از بندرعباس و بندر چابهار به عمان صورت می گیرد.

نزدیک بودن این مسافت باعث شده که روش حمل دریایی بهترین و مقرون به صرفه ترین روش حمل بار به عمان شناخته شود.

هزینه حمل دریایی به عمان

به طور کلی هزینه حمل دریایی بار به عمان با توجه به شرایط بارها متغیر است و نمی توان رقم دقیقی برای آن در نظر گرفت.

مواردی همچون نوع بار، حجم و تعداد بار، نوع روش حمل دریایی، مسافت بندر مبدأ و مقصد، مسیر دریایی و شرکت حمل و نقل همگی بر هزینه های حمل دریایی به عمان تاثیرگذار می باشند.

علاوه بر این هزینه های مجوز های گمرک، بیمه، بارگیری، ارزیابی محموله و انبارداری نیز به موارد قبلی اضافه می شوند.

شما متقاضیان گرامی برای اطلاع از ریزهزینه های حمل دریایی به عمان می توانید از طریق کلیک بر روی تصاویر زیر با کارشناسان کارآمد سپندار پارس تماس بگیرید و اقدام به استعلام نرخ حمل دریایی کنید.

مزایای حمل دریایی به عمان

حمل دریایی به عمان با مزایای فراوانی همراه بوده و این امر آن را به یک گزینه ایده‌ آل برای حمل و نقل بین المللی تبدیل کرده است. این مزیت ها عبارتند از:

  • هزینه مقرون به صرفه
  • امکان ارسال انواع بار از جمله بارهای یخچالی و خطرناک
  • امکان ارسال بار در ابعاد و حجم بالا
  • امکان ارسال بار در بازه زمانی مناسب
  • سازگاری بیشتر با محیط زیست

شرکت حمل و نقل دریایی به عمان

انتخاب یک شرکت معتبر برای حمل و نقل دریایی که در حمل دریایی بار به عمان تخصص بالای داشته و با مراحل لجستیکی و قوانین مربوطه آشنا باشد از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.

شرکت کارآمد سپندار پارس با برخورداری از بهترین و باکیفیت ترین کانتینرها از مرحله ابتدایی تا زمان تحویل بار به مقصد همراه شماست و شما می توانید با کمترین تعرفه و حفظ امنیت کامل برای حمل دریایی به عمان اقدام کنید.

سوالات متداول حمل دریایی به عمان

به طور کلی حمل دریایی به عمان بسته به نوع و شرایط بار از طریق دو روش حمل کانتینری و حمل فله ای  انجام می گیرد.

مدت زمان حمل دریایی به عمان بسته به بندر مبدأ مانند بندرعباس و بندر مقصد معمولاً بین ۲ تا ۷ روز متغیر می باشد. البته این زمان به عواملی نظیر شرایط آب و هوایی و نوع شرکت حمل و نقل دریایی بستگی دارد.

مدارک لازم برای حمل دریایی بار به عمان شامل بارنامه دریایی، بیمه نامه، فاکتور فروش، لیست بسته بندی و مجوز های صادرات و واردات می باشد. برخی از این مدارک باید قبل از بارگیری آماده شوند.

بله، در کشتیرانی کارآمد سپندار پارس امکان بیمه کردن بارها نیز وجود دارد و خسارات ناشی از حادثه، سرقت یا آسیب به کالا پوشش داده می شود.

بندر عباس و بندر چابهار دو بندر مهم برای حمل دریایی به عمان هستند. علاوه بر این بنادر جاسک، لنگه و قشم نیز امکان حمل دریایی را در ابعاد کوچک تر فراهم می کنند.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *