کارآمد سپندار پارس

ارسال بار به عمان | مراحل حمل بار از ایران به عمان

ارسال بار به عمان

ارسال بار به عمان به عنوان یکی از مهم ترین کشورهای حوزه خلیج فارس برای تاجران و ایرانیان ساکن این کشور از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.

در واقع اگر تاجر هستید و قصد ارسال بار تجاری به این کشور را دارید و یا ساکن عمان هستید و می خواهید بدانید که چه روشی برای حمل بار به عمان مناسب تر است، این مطلب بهترین راهنما برای شماست.

ما در شرکت کارآمد سپندار پارس از صفر تا صد پروسه ارسال بار به عمان تا ترخیص کالا از گمرک همراه شما هستیم تا بتوانید در سریع ترین زمان و مناسب ترین هزینه کالاهای خود را به مقصد برسانید.

کارآمد سپندار پارس با تضمین بهترین تعرفه حمل و نقل بین المللی در ایران و با یک دهه تجربه موفق در صنعت حمل و نقل دریایی می تواند بهترین همراه شما در این مسیر باشد.

در ادامه مطلب درباره روش های ارسال به عمان، مدارک مورد نیاز برای حمل و مراحل آن بیشتر توضیح می دهیم.

اگر هم برای حمل دریایی به عمان نیاز به اطلاعات بیشتری دارید می توانید از طریق شماره های ۲۲۹۱۳۵۲۶-۰۲۱ الی ۲۹ و ۰۹۳۰۲۶۲۵۷۷۶ مشاوره تخصصی رایگان دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را کامل کنید

ارسال بار بار به عمان از دو مسیر اصلی هوایی و دریایی امکان پذیر است که هر یک از این روش ها مزایا و محدودیت های خاص خود را دارند.

انتخاب بهترین روش به عوامل مختلفی بستگی دارد که و این موارد در نوع و کفیت روش حمل بار به عمان نقش مهمی دارند. این موارد عبارتند از نوع کالا، حجم محموله، بودجه حمل و نقل و زمان مورد نیاز برای تحویل بار.

در ادامه به بررسی هر یک از این دو روش حمل می پردازیم.

حمل دریایی به عمان

حمل دریایی بار به عمان

حمل و نقل دریایی اقتصادی ترین روش برای ارسال بار به عمان است که از طریق بندر عباس به بنادر عمان صورت می گیرد. این روش برای محموله های سنگین و حجیم بسیار مناسب بوده و از نظر هزینه مقرون به صرفه می باشد.

بدین منظور از کانتینرهای استاندارد ۲۰ و ۴۰ فوتی برای حمل و نگهداری بارها استفاده می شود و فرآیند ارسال بار به عمان توسط شرکت های حمل و نقل دریایی معتبر نظیر کارآمد سپندار پارس انجام می گیرد.

برای ارسال بار به عمان با کشتی روش حمل کانتینری و حمل فله ای مورد استفاده قرار می گیرد که می توانید براساس شرایط و نوع بار یکی این روش ها را انتخاب نمایید.

حمل هوایی به عمان

حمل هوایی بار به عمان

روش حمل و نقل هوایی گزینه ای مناسب برای ارسال محموله های فوری و کالاهای کم حجم است. در این روش کالاها از فرودگاه مبدأ یعنی از فروگاه امام خمینی یا سایر فرودگاه های واجد شرایط به فرودگاه مقصد در عمان ارسال می شوند.

مزیت اصلی این روش این است که کالاها در سریع ترین زمان به مقصد می رسند. یکی از معایب اصلی آن هم محدودیت در ارسال بار و هزینه بالای آن نسبت به حمل بار دریایی است.

مراحل ارسال بار به عمان

برای ارسال بار از ایران به عمان نیاز است که یکسری مراحل و پروسه طی شود تا بارها طبق برنامه ریزی های انحام شده به مقصد مورد نظر برسند. در ادامه به طور کلی به مراحل حمل حمل بار به عمان اشاره می کنیم:

  1. انتخاب روش حمل و نقل
  2. تهیه مدارکی مانند بارنامه، پکینگ لیست، فاکتور تجاری، گواهی مبدأ و…
  3. بسته بندی و برچسب گذاری بارها
  4. رزرو حمل و برنامه‌ ریزی برای ارسال بار
  5. ارسال بار به فرودگاه یا بندر مبدأ
  6. تشریفات گمرکی در مبدأ
  7. حمل بار به عمان با کشتی یا هواپیمای باری
  8. تشریفات کمرکی در مقصد
  9. تحویل نهایی بار به گیرنده

هزینه ارسال بار به عمان

هزینه ارسال بار به عمان

هزینه ارسال بار به عمان به طور کلی به روش حمل و نوع بار بستگی دارد.

برای مثال هزینه حمل بار با کشتی به عمان تحت تاثیر عواملی مانند وزن محموله، حجم کالا و نوع بسته بندی قرار دارد. مثلا ارسال فول بار (FCL) هزینه متفاوتی نسبت به ارسال خرده بار (LCL) دارد.

اما هزینه های حمل هوایی به دلیل سرعت بیشتر گرانتر از روش حمل دریایی بوده و نیازمند پرداخت هزینه های جانبی بیشتری است.

با توجه به متغیر بودن هزینه ارسال بار به عمان برای استعلام نرخ حمل دریایی پیشنهاد می کنیم که از طریق تماتس با شماره های ۲۲۹۱۳۵۲۶-۰۲۱ الی ۲۹ و ۰۹۳۰۲۶۲۵۷۷۶ از تعرفه های موجود مطلع شوید.

مدت زمان حمل بار به عمان

مدت زمان ارسال بار به عمان

حمل بار از بندرعباس به عمان از طریق مسیرهای مختلفی انجام می شود که هر کدام زمان بندی خاص خود را دارند.

در روش حمل دریایی محموله ها از طریق بنادر جنوبی از جمله بندرعباس، بندر بوشهر، بندر چابهار و بندر جاسک به یکی از بنادر عمان نظیر صحار، صلاله، خصب و مسقط حمل و ارسال می شوند.

این فرآیند براساس بندر مبدأ و مقصد حدود ۷ روز طول می کشد.

در روش حمل هوایی نیز محموله های شما بسته به مبدأ از فرودگاه های بین‌ المللی امام خمینی، فرودگاه بین‌ المللی شهید دستغیب، فرودگاه بین‌ المللی شهید هاشمی‌ نژاد و فرودگاه بین‌ المللی بندرعباس به یکی از فرودگاه های مسقط، صلاله و صحار ارسال می گردند.

پروسه ارسال هوایی به عمان معمولا ۱ تا ۳ روز به طول می انجامد.

قوانین ترخیص کالا در عمان

براس ارسال بار به عمان باید از قوانین گمرکی و ترخیص کالا از گمرک این کشور اطلاعات کاملی داشته باشید. برخی از مهم ترین قوانین گمرکی در کشور عمان به شرح زیر می باشد:

  1. بر اساس قوانین گمرکی عمان لوازم شخصی و هدایایی که ماهیت شخصی و غیرتجاری دارند مشمول معافیت مالیاتی هستند. شرط استفاده ۶ ماهه وسایل و یک‌ سال اقامت خارج از عمان می‌ تواند تاییدکننده این مورد باشد.
  2. کالاهای نو در عمان معمولا مشمول ۵ درصد مالیات گمرکی هستند مگر اینکه کالا تحت یک توافقنامه تجارت آزاد معافیت داشته باشد.
  3. مدارک ضروری برای ترخیص کالا شامل کپی پاسپورت با ویزای عمان، مجوز سکونت، گواهی اشتغال، بارنامه و لیست کالا به زبان انگلیسی است.
  4. گمرک عمان در روزهای جمعه و شنبه به‌ طور عمومی تعطیل است اما برخی شعب گمرکی به‌ ویژه در بنادر و فرودگاه‌ ها ممکن است خدمات محدودی ارائه دهند.
  5. محصولاتی مثل کتاب، CD و DVD برای بررسی توسط وزارت اطلاعات نگهداری می‌ شوند.
  6. زمان ترخیص کانتینر کامل در شرایط عادی حدود ۳ تا ۴ روز کاری طول می کشد و در صورت نیاز به بازرسی ممکن است تا ۷ روز افزایش یابد. محموله‌ های خرد نیز معمولا به ۵ تا ۷ روز زمان نیاز دارند.
  7. در ماه رمضان به دلیل تغییر ساعات کاری ادارات و کاهش شیفت‌ های گمرکی ممکن است فرآیند ترخیص کالا بیشتر زمان ببرد.

کالاهای ممنوعه برای ارسال بار به عمان

کالاهای ممنوعه برای ارسال به عمان

طبق قوانین گمرکی عمان امکان ارسال یکسری کالاها به این کشور وجود ندارد می توان آنها را به عنوان کالاهای ممنوع هدر نظر گرفت. در ادامه لیست این کالاها را ذکر می کنیم:

بهترین بنادر و فرودگاه ها برای ارسال بار به عمان

بهترین بنادر و فرودگاه برای ارسال بار به عمان

برای ارسال بار به عمان نیاز است که با مناسب ترین بنادر و فرودگاه های این کشور آشنا باشید. در ادامه مهم ترین آنها را معرفی می کنیم.

مهم ترین بنادر برای حمل دریایی به عمان:

  • بندر صلاله
  • بندر صحار
  • بندر مسقط
  • بندر خصب

مهم ترین فرودگاه ها برای حمل هوایی به عمان:

  • فرودگاه بین‌ المللی مسقط (MCT)
  • فرودگاه بین‌ المللی صلاله (SLL)

برای راهنمای بیشتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم از طریق راه های ارتباطی موجود با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نکات مهم برای ارسال بار به عمان

پیش از ارسال بار از ایران به عمان توجه و رعایت یکسری نکات ضروری می باشد. این نکات به شرح زیر هستند:

  • سقف مجاز ورود ارز به عمان ۶۰۰۰ ریال عمانی بوده و برای مبالغ بیشتر اظهار در گمرک الزامی است.
  • در صورت نداشتن بارنامه یا گواهی مبدا باید مبلغی معادل ۲۰ ریال عمانی پرداخت شود که با ارائه مدارک در مدت ۹۰ روز قابل استرداد است.
  • برای کالاهای خاص مانند دارو، مواد منفجره و سلاح گرم، اخذ مجوزهای مخصوص ضروری می باشد.
  • تمامی محصولات کشاورزی نیازمند گواهی SPS هستند و برای محصولات پروتئینی اخذ گواهی DGAW الزامی است.

سوالات متداول ارسال بار به عمان

برای ارسال بار به عمان ارائه مدارک ضروری شامل بارنامه، فاکتور کالا، گواهی مبدأ، گواهی‌ های بهداشتی (برای محصولات غذایی یا کشاورزی) و مدارک شناسایی مانند کپی پاسپورت فرستنده یا گیرنده الزامی می باشد.

مدت‌ زمان ارسال به طول کلی بستگی به روش حمل و نوع بار دارد. به طور کلی حمل دریایی معمولا بین ۴ تا ۷ و
حمل هوایی حدود ۱ تا ۳ زمان می برد.

هزینه ارسال بار بر اساس عوامل مختلفی مانند وزن، حجم بار، روش حمل (دریایی یا هوایی)، نوع کالا، و مقصد نهایی محاسبه می‌شود. برای بارهای حجیم، حمل دریایی به‌ صرفه‌تر است اما برای بارهای سبک و فوری حمل هوایی مناسب تر می باشد.

امتیاز مطلب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *