کارآمد سپندار پارس

حمل بار دریایی به دبی | راهنمای جامع مراحل و نحوه حمل

حمل بار دریایی به دبی

دبی یکی از شهرهای امارات متحده عربی است و می توان آن را مهم ترین شهر تجاری د ر خاورمیانه دانست.

وجود مرز آبی از بنادر جنوبی ایران با دبی باعث توسعه تجارت دریایی ایران با امارات شده است و افزایش حمل بار دریایی به دبی را به همراه داشته است.

همچنین حمل دریایی از دبی به ایران نیز به واسطه حمل و نقل دریایی فراهم است و محموله های مختلف در انواع و حجم بالا به بندر مقصد حمل و ارسال می شوند.

در ادامه در مورد شرایط، مدارک و مراحل حمل دریایی به دبی بیشتر توضیح می هیم تا به طور کامل با همه موارد مرتبط با آن آشنا شوید.

برای مشاوره رایگان فرم زیر را کامل کنید
وضعیت حمل دریایی به دبی

در حال حاضر حمل و نقل دریایی در امارات به صورت پیشرفته و همگام با استانداردهای روز دنیا در حال انجام می باشد و کشتی های باری مختلف از بنادر این کشور به دیگر بنادر جهان اقدام به حمل و ارسال بار می کنند.

با توجه به فاصله نزدیک ایران و دبی از راه آبی، استفاده از روش حمل و نقل دریایی برای ارسال بار به دبی مناسب ترین گزینه محسوب می شود.

به پور کلی حمل و نقل دریایی به دبی بخصوص برای تاجرانی که قصد ارسال حجم زیادی از بارها و محموله ها را دارند مقرون به صرفه تر و کم هزینه تر است.

همچنین در روش حمل دریایی برخلاف ارسال هوایی، محدودیتی از نظر نوع و حجم محموله های ارسالی وجود ندارد و این مورد را می توان بزرگترین مزیت روش حمل بار دریایی به دبی دانست.

علاوه بر ارسال بار با کشتی به دبی می توان از لنج ها نیز برای حمل بار به این شهر استفاده کرد اما بزرگترین مشکل آنها عدم وجود امنیت بار و عدم پرداخت خسارت در صورت بروز هر گونه مشکل است.

روش های حمل بار دریایی به دبی

به طور کلی روش های مختلفی برای حمل دریایی به دبی وجود دارد که براساس شرایط و نوع بار می توان یکی از آنها را انتخاب کرد. این روش های شامل موارد زیر می شوند.

حمل دریایی کانتینری به دبی

حمل دریایی کانتینری به دبی

یکی از روش های رایج برای ارسال بار از راه آبی به دبی روش حمل و نقل کانتینری به این کشور است.

در این روش بار ها در کانتینر هایی با ابعاد ۲۰ و ۴۰ فوت قرار داده شده و بارگیری می شوند. به طور کلی حمل بار دریایی به دبی به وسیله کانتینر ها با دو روش LCL و FCL انجام می گیرد. 

حمل خرده بار از دبی به ایران (LCL)

حمل دریایی fcl به دبی

از حمل دریایی LCL برای بارهای کوچکتر از یک کانتینر استفاده می ‌شود. در این روش محموله های یک فرستنده به صورت اشتراکی با بارهای سایر فرستندگان در یک کانتینر قرار می ‌گیرند و به سمت بندر مقصد حرکت می کنند.

هزینه حمل دریایی LCL بر اساس واحد CBM محاسبه می شود. هر یک CBM معادل حجم یک متر مکعب و وزن یک تن است.

اگر وزن بار کمتر از یک تن باشد، هزینه براساس یک CBM تعیین می‌ شود. اما اگر وزن بار بیشتر از یک تن باشد، حتی با اختلاف ۰.۱، مقدار آن به عنوان 2CBM در نظر گرفته خواهد شد.

حمل کامل کانتینر از دبی به ایران (FCL)

حمل دریایی fcl به دبی

روش FCL یا Full Container Load مناسب بارهایی است که کل فضای یک کانتینر را اشغال می کنند.

از این روش عموما برای ارسال بارهای وارداتی یا صادراتی کاربرد دارد و جزو اصلی ترین روش حمل دریایی به دبی برای تاجران و بارزگانان محسوب می شود.

حمل دریایی فله ای به دبی

حمل دریایی فله ای به دبی

یکی دیگر از روش های حمل بار دریایی به دبی روش حمل بار فله است.

در این روش کالاهایی نظیر گندم، خاک، شکر، مواد معدنی و… بدون سته بندی در انبار کشتی های فله بار بارگیری شده و از آنجا به بندر مقصد فرستاده می شوند.

مراحل حمل بار دریایی به دبی

مراحل حمل بار دریایی به دبی

حمل بار دریایی به دبی همانند ارسال بار به سایر کشورها مراحل و پروسه مخصوص به خود را دارد. در صورت انتخاب هر یک از روش های حمل و نقل دریایی برای ارسال بار به دبی نیاز است که مراحل زیر را طی کنید:

  1. انتحاب شرکت حمل و نقل
  2. بسته بندی و برچسب گذاری
  3. فرستادن بار به جنوب کشور
  4. تشریفات گمرکی در ایران
  5. بارگیری روی کشتی
  6. حمل و نقل دریایی به دبی
  7. ترخیص کالا در گمرک دبی
  8. تحویل نهایی بار به گیرنده

۱. انتخاب شرکت حمل دریایی

در مرحله اول نیاز است که یک شرکت حمل و نقل دریایی معتر را انتخاب کنید تا پروسه ارسال دریایی بار به دبی با سهولت کامل انجام شود.

در ابتدا کارشناسان حمل دریایی اطلاعات کاملی از شما درباره نوع محموله، ابعاد، وزن و… دریافت می ‌کنند.

سپس با بررسی اطلاعات دریافتی، ریزهزینه‌ ها و نرخ ارسال بار به دبی توسط کارشناسان تخمین زده می ‌شود و در صورت تایید شما، مراحل حمل بار انجام خواهد شد.

کشتیرانی کارآمد سپندار پارس به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های حمل و نقل دریایی از صفر تا صد حمل بار دریایی به دبی همراه شما خواهد بود.

شما تنها کافیست از طریق شماره های ۲۲۹۱۳۵۲۶-۰۲۱ الی ۲۹ و ۰۹۳۰۲۶۲۵۷۷۶ با ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را در این زمینه راهنمایی نمایند.

۲. بسته بندی و برچسب گذاری

بعد از امضای قرارداد فرآیند بسته ‌بندی آغاز می ‌شود که جزو مراحل حیاتی حمل بار دریایی به دبی است.

بسته‌ بندی استاندارد و دقیق بار از اهمیت بالایی برخوردار می باشد زیرا اگر بار به درستی بسته ‌بندی نشود، خسارات و صدمات احتمالی در طول مسیر حمل و نقل را به همراه خواهد داشت.

به طور معمول نوع و اندازه بسته ‌بندی براساس نوع کالا و ارسال به دبی در کانتینر تعیین می شود. در روش حمل دریایی بسته‌ بندی استاندارد با استفاده از ابزارهایی مانند پالت چوبی و جعبه‌ های سالم انجام می گیرد.

در ادامه بعد از بسته ‌بندی دقیق، تمامی کالاها در یک لیست شماره ‌گذاری خواهند شد. همچنین لازم است که این فهرست به زبان گمرک کشور دبی و به زبان لاتین نیز ترجمه شود.

۳. فرستادن بار به بنادر جنوب کشور

در ادامه پروسه حمل دریایی به دبی، کانتینرها به یکی از بنادر جنوب کشور منتقل می شوند. در این فرآیند می تواند از طریق کامیون یا حمل ریلی به بنادر مبدأ انجام شود.

۴. تشریفات گمرکی در ایران

بعد از رسیدن بار به بندر مبدأ نوبت به تشریفات گمرکی می رسد. در این مرحله کارت بازرگانی، اظهارنامه صادراتی و سایر مدارک بررسی می شوند.
در صورت نیاز نیز بازرسی فیزیکی کالا صورت می گیرد. بعد از طی مراحل گمرکی، کالا آماده بارگیری روی کشتی خواهد شد.

۵. بارگیری روی کشتی

بعد از تشریفات گمرکی در بندر مبدأ نیاز است که بارها بر روی کشتی بارگیری شوند. در این پروسه بارها بوسیله لیفتراک و جرثقیل ها بر روی کشتی منتقل می شوند. لازم به ذکر است که در بنادر مهم برای انجام این کار از جرثقیل های پیشرفته و سیستم حمل و نقل خودکار استفاده می گردد.

۶. حمل و نقل دریایی به دبی

بعد از بارگیری و تثبیت محموله ها در کشتی، فرآیند حمل دریایی به دبی آغاز می شود و کشتی از طریق خطوط مشخص شده به سمت یکی از بنادر این شهر رهسپار می گردد.

عمده این بارها نیز از ایران به بندر جبل علی فرستاده می شوند و در آنجا به سایر مناطق و کشورها منتقل می گردند.

۷. ترخیص کالا در گمرک دبی

بعد از رسیدن بار نیاز است که مراحل ترخیص کالا از گمرک انجام شود. در گمرک دبی کالاها با مدارک صادراتی ایران بررسی شده و در صورت نیاز بازرسی فیزیکی می شوند.

در صورت نیاز نیز هزینه‌ های گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده باید پرداخت شود و بعد تایید نهایی اجازه ترخیص داده خواهد شد.

۸. تحویل نهایی بار به گیرنده

بعد از ترخیص کالا، بارها بوسیله تجهیزات مختلف به سوی گیرنده و مقصد نهایی فرستاده می شوند.

گیرنده پیش از دریافت بار آنها را از نظر تطابق کالا و آسیب فیزیکی بررسی می کند و در صورت عدم وجود مشکل محموله ها را تحویل می گیرد.

هزینه حمل بار دریایی به دبی

هزینه حمل دریایی به دبی به عوامل مختلفی بستگی دارد. مواردی که بر این هزینه تاثیرگذار هستند عبارتند از:

  • نوع بار
  • حجم و تعداد بار
  • فاصله بندر مبدأ و مقصد
  • نوع بسته ‌بندی
  • روش ارسال بار
  • نوسانات ارز
  •  و…

برای کسب اطلاع دقیق از نرخ حمل دریایی به دبی می توانید از طریق شماره های ۲۲۹۱۳۵۲۶-۰۲۱ الی ۲۹ با کارشناسان کارآمد سپندار پارس تماس بگیرید و اقدام به استعلام نرخ حمل دریایی کنید.

مدت زمان حمل بار دریایی به دبی

مدت زمان حمل دریایی به دبی

مدت زمان حمل دریایی کالا به دبی متغیر است و بسته به بندر مقصد متفاون خواهد بود. عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی و اوضاع سیاسی روز بر این زمان تاثیرگذار هستند. به طور کلی حمل بار دریایی از ایران به دبی حدود ۳ تا ۵ روز طول می ‌کشد.

حمل دریایی از دبی به ایران

حمل دریایی از دبی به ایران به طور معمول از بندر جبل علی آغاز می شود و به بندر های ایرانی نظیر بوشهر، عسلویه و بندرعباس ختم می شود. این روش حمل معمولا بسته به نوع بار به صورت فله‌ ای (Break Bulk) یا با استفاده از کانتینر های ۲۰ و یا ۴۰ فوت (۶ و ۱۲ متری) انجام می‌ گیرد.

سوالات متداول درباره حمل دریایی به دبی

مهم‌ ترین بنادر ایران برای حمل بار دریایی به دبی شامل بندرعباس (شهید رجایی)، بندر لنگه، بندر بوشهر و بندر خرمشهر هستند.

به طور کلی کالاهای عمومی، مواد غذایی، محصولات صنعتی، قطعات خودرو، مواد اولیه و برخی کالاهای حساس با رعایت قوانین صادرات و واردات دبی قابل ارسال به این شهر می باشند.

هزینه حمل بار دریایی به دبی بستگی به وزن، حجم، نوع کالا و روش حمل دارد. برای استعلام دقیق قیمت باید از طریق شماره های ۲۲۹۱۳۵۲۶-۰۲۱ الی ۲۹ با ما تماس بگیرید.

حمل دریایی از ایران به دبی و بالعکس به طور کلی حدود ۲ الی ۵ روز زمان می برد. در برخی موارد بسته به شرایط ممکن است این مدت زمات افزایش پیدا کند.

۵/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *